08.03.2010

Ønsker dere en fin uke.

I dag må jeg ta det rolig med Bloggingen.En betennelse i venstre skulder gjør at nakke og armer ikke fugerer helt slik jeg vil:)
Men må jo innom her og ønske alle mine lesere en flott uke med masse positivt innhold.
Takk for alle kommentarer som har kommet i det siste.Alltid hyggelig og interresant å lese andres meninger og tanker.Blitt kjent med mange nye bloggere i det siste som virkelig har sterke historier. Tenker jeg må skrive litt om et par av de og legge inn link.
Ellers har jeg noen veldig forkjøla unger i hus.Frk 16 tror jeg er limt i senga nå som hun først har sovna.Hørt henne i hele natt.Hostet og harket.Kokt seg tekopp på tekopp.Frk 11 ba selv om å få legge seg tidlig i går, og da er ikke hun i form altså:)
Ha en fin dag alle sammen:)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen! Tusen takk for fin lykketipskommentar! Jeg tenker nok at du er en dame som er flink til å skape mye lykke i hverdagen din. Og jeg er helt sikker på at bloggen din hjelper mange mødre. Jeg synes du er utrolig flink til å ta opp viktige temaer! Uansett, her kommer et lite lykketips (som lovet).

    Lykketips 33: Lykke er årets første is, og familiekos. I kombinasjon er det superlykke! Inviter familien med på istur til kiosken!

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.