09.03.2010

Hurra for Petter Solberg og Anette Haakenaasen Bjørke

http://www.vg.no/sport/motor/artikkel.php?artid=598382

Nå skriver hun om noe hun ikke har greie på igjen tenker noen;) Så da kan jeg si følgende :jeg kan ikke motor, jeg er ingen super bilfører heller, har en tendens til å bli litt tung på høyrefoten( en prikk hittil) og kunne med fordel vært litt mer oppmerksom.Jeg aner ikke hvor mye pepper jeg har fått for å ikke hilse tilbake på de jeg møter:)
Men tilbake til Petter.Jeg blir så glad for at han er tilbake der han tilhører. Nemlig i teten med de beste som vg også skriver.
Å se noen bli så utrolig glad for å komme til sitt personlige mål er herlig:)
Jeg vet hva det vil si å kjempe for sine drømmer og gå for dem. Jeg blir glad på vegne av de som ikke gir opp, prøver  om igjen og klarer det!! Nå får vi krysse fingre og tær og alt annet vi må klare å krysse , for at Petter kjører riktig vei:)

Jeg  gråt mine gledestårer da en tidligere sykepleierkollega av meg erklærte på facebook at hun er kreftfri!! hurra!! Hun har vært en storartet kriger.Gratulerer med seieren til henne og hennes familie.
Mammadamen skriver om sine lykketips :) og jeg tror dette med å bli glede seg på andres vegne må være et slikt godt tips:) Sett deg på verandaen i sommersola, nyt en fersk og god appeslsin og gled deg over fint vær og at Petter og Anette (eller hvem som helst andre) er i teten/oppnådd målet.
Jeg skal nyte dagen i dag og tenke på Peters gledestårer og ikke minst at Anette er blitt erklært kreftfri <3 <3

1 kommentar:

  1. Glad for at du blir glad for tipsene:-) Ønsker deg en lykkelig dag i sola!

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.