23.03.2010

Ny Morgen og unger med skolevegring

Da er det ny dag igjen.Her i heimen er det ei adhdfrk på 11 som nekter å gå på skolen. Hun er så syk mener hun.Sliten heter det.Ble dobbelttrening på taekwondo`n i går og dermed litt sent i seng.Forstår henne.Men selv om det blir litt sent en kveld må man nesten prøve.
Noen med gode erfaringer der ute? Hvordan stimulere en adhd jente til å gå på skolen.Hun vegrer seg nok veldig for hun prøver seg annenhver dag på å slippe unna.
Til hennes forsvar har hun vært forkjølet i lang tid.Men på en annen side er det dess større grunn til å¨komme seg på skolen igjen nå.Hun har testet seg for kyssekysen og fikk beskjed i går om at hun måtte ta ny blodprøve.
I dag forsvant tv`n fra rommet hennes.Hun må få noen konsekvenser når det blir så mye trass.Vanskelig å vite hva som er hva noen ganger selv om man skal ha både faglig og personlig erfaring.
Så i dag er det jeg som trenger råd :)
Ønsker dere alle en fin dag.

1 kommentar:

  1. Hei Bente, jeg vet nok ikke så mye om adhd, dessverre.

    Men jeg tenkte å fortelle at jeg har brukt et template for å lage tre kolonner på bloggen min. du finner mange templates her som er enkle å skifte til: ourbloggetemplates.com

    Lykke til:-)

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.