11.03.2010

Vær obs for chatroulett kjære foreldre

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=598036

Chatroulett er en ny måte å chatte på og få nye venner.MEN her finnes også blottere og voksne  menn som som oppfordre unge jenter til å vise seg frem nakne.
Barnevakten ber unge under 16 år om å være obs.
Som foreldre har vi et ansvar for hva ungen våre ser på.Ikke alltid like enkelt å ha oversikt men vi må prøve så godt vi kan.
Mange kan bli lurt til å være med på ting som kan skade dem for resten av livet.
For å si det slik, jeg har en jente i nær relasjon som møtte en gutt på en nettside.De avtalte å møtes.Det resulterte i et seksuelt overgrep.Han ble dømt for det, noen timer med samfunnstjeneste.Men jenta har arr for resten av livet.Jenta var 13 og gutten 16 da overgepet fant sted. Han gjorde noe som vises på papiret og kan ødelegge litt i jobbsammenheng.Hun tør ikke bade offentlig, ha gymtimer, hater kroppen sin, mister venner fordi hun ikke stoler på noen, tror ikke på at hun kan få en snill kjæreste noen gang mm.
Vi må følge med!!

1 kommentar:

  1. srsly....... da er det ikke chatruolette det er noe galt med men evnen til og ta avgjørelser hos mora til barnet, det skal ALTID være med voksne forste gang de møter hverandre og foreldre fra begge parter skal helst inkluderes om det er snakk om noen overnattninger eller lignene... please... det er ikke før de treffer hverandre irl(in real life) at problemene skjer.

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.