03.03.2010

Lady Sagen fikk ikke hoppe først allikevel!!

http://www.vg.no/sport/ski/hopp/artikkel.php?artid=593796

Jaggu kom det ikke guttonge og sneik seg forbi Lady Sagen i hoppbakken.
Ta disse gubbene i ledelsen og send dem ned bakken fastspent på rattkjelke.Haff.
Hun kunne da vel taklet å prøvehoppe like bra som disse gutta. Å neida, -ville vært uforsvarlig . sa de.
Jaha?? Ja ikke har jeg peiling på hopp , men her er det noen som ikke tåler at jentene drar innpå gutta tror jeg. Sikkert mange av dere som mener noe annet.Og det er greit nok det. Kom med det:) Gi en en god forklaring på hvorfor.Kanskje jeg forstår det da.

Å dæven, hun var visst ikke hjemme:) Ja men da passet det jo bra å ta prøvehoppinga FØR hun rakk hjem:)

Nei nå tar jeg litt av her.Det er vel noe vettug i dette et sted. Ønsker Anette lykke til med åpningen av bakken.

7 kommentarer:

 1. Romøren, verdens lengste hopp og del av Kollenhopp; Malysz, mestvinnende Kollenhopper og dobbelt sølvvinner i OL; Jacobsen, for tiden Norges beste; Amman, for tiden verdens beste og dobbelt olympiamester. Alle fire var eminente kandidater til å innvie nye Holmenkollen. Romøren gjorde det, og det var en flott start. At mobben ville ha Sagen får så være. Det var uansett en feig måte å bestemme dette på - masse folk uten annen interesse for hopp enn som et instrument for kjønnskamp.

  SvarSlett
 2. :) ja og Anette er flink hun også.Kjønnskamp du liksom.Det må jo være de som absolutt MÅ ha bare menn i bakken som driver kjønnskamp.
  Jaja.Gutta er flinke de.Men her handler det om å si en ting men gjøre noe helt annet.

  SvarSlett
 3. Nå er det vel flere grunner til at folk ikke ønsket at Sagen skulle åpne kollen. Bl.a. den interne konkurransen mellom ski-interesserte på østlandet og de i trøndelag (Sagen er fra sistnevnte). Det kan sammenlignes med å la svenskekongen stå å vinke på balkongen under 17. mai.

  Det er også andre faktorer inne, som at skihopp er farligere for Sagen, da hun er mye lettere enn de norske hopperne, og det er derfor farligere for hun å hoppe fra samme høyder som guttene. Det er ingenting med at jentene "tar innpå" guttene - for det gjør de ikke.

  Det mest rettferdige ville jo uansett å la en av Norges beste hoppere gjennom de siste åpene åpne bakken, ikke Sagen som får gjøre det utelukkende fordi hun er kvinne. Ingen selvstendig tenkende person tror at hun ble valgt tilfeldig.

  Det er synd at folk som ikke er interessert i skihopp skal blande seg inn i noe de hverken har interresse for eller peiling på.

  SvarSlett
 4. Hva er det du babler om? Kjønnskamp? Hvor dum går det ann å bli? Finn deg noe annet å bable om. Dette har du ikke inteligens til.

  SvarSlett
 5. "Å sende Anette utfor uten å ha testet bakken først, ville være direkte uforsvarlig. Vi planla hele tiden å testhoppe."
  Og derfor kunne ikke Anette testhoppe først fordi..??
  ..antagelig er det slik at en gutt slår seg mindre når han tryner, og det er mye mer forsvarlig..
  **sukk**

  SvarSlett
 6. Jeg syns ikke Anette Sagen skulle vært førstemann til å hoppe i Holmenkollen uansett jeg. Hun er ikke en Oslobasert utøver, hun er fra en Trondheimsbasert klubb, hadde denne klubben skullet åpne ny bakke hadde hun vært selvskreven til å gjøre det første hoppet.

  Når Holmenkollen skal offisielt åpnes så mener jeg at en av de Oslobaserte medlemmene burde fått hoppe, ettersom Holmenkollen er deres "hjemmebane".
  Enig med anonym, dette var en tullete ting å gjøre til kjønnskamp.
  Får litt følelsen av at det ble sånn fordi "stakkars Anette får ikke være med i OL, vi får la henne hoppe først i Kollen da i det minste".

  SvarSlett
 7. :) ja her kommer meningene på løpende bånd.Så fint:)Alle mener noe.

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.