04.07.2011

Demon på bildet, Hvor kom bikkja fra?


Ja ikke vet jeg hva man skal tro.Men er glad det ikke har dukket opp noe sånt på bilder av meg eller min familie. Ekkelt.
Har du funnet noe spesielt på noe bilde eller opplevd noe annet som ikke kan forklares?

2 kommentarer:

 1. HEHE. Jeg vil helst tro at denne bikkja er et visuelt bedrag skapt av bakgrunnen. hvis du ser bildet opp ned er det ikke noe hund der.

  Jeg hadde en opplevelse med min gammeltante.
  Hun hadde kreft i bukhulen. vi satt på sykehuset og ventet på at hun skulle slippe taket i livet men så lenge mamma var der ville hun ikke. de to hadde et uvanlig nært forhold.
  Fem minutter etter at vi dro, døde hun.
  Den kvelden våknet jeg og det luktet som min gammeltante i soverommet mitt og jeg hørte noen Hysjet på meg og kjente at noen strøk meg over håret.
  15 år senere var jeg gravid for første gang og jeg spontanaborterte. etter mye gråt og fortvilelse sovnet jeg og drømte helt tydelig at Tante sto der på en grønn blomstereng med en liten gutt på armen. Jeg visste det var min gutt og at min barnløse gammeltante i sin omsorg ville passe på denne lille sjelen. Noen måneder senere spontanaborterte jeg igjen og hun kom en gang til i drømmen og sa hun ikke fant denne.
  mens jeg gikk gravid emd datteren min (nå 6 år gammel) dukket tante stadig opp i drømmene med to småbarn på en blomstereng og hun sa alltid, denne skal d ha med deg og pekte på en liten jente.
  Jeg tror fullt og fast på at det er tante som kommer til meg i drømmene og at den lille gutten hun har med seg er min lille sønn som ikke ble født. hun kommer til drømmene mine av og til for å vise han fram.

  en synsk person sa også at jeg har en liten gutt som "verge". han løper rundt meg og gjemmer ting og av og til roper han "jeg er to, jeg er to". Jeg har merket at ofte forsvinner ting og hvis jeg sier ut i luften at "nei nå må du legge det tilbake" så dukker det opp igjen på en helt ulogisk plass. Så jeg tror han er der og vil ha oppmerksomhet.

  Litt lang kommentar, men jeg er åpen for det meste...
  :)

  SvarSlett
 2. sammensurimshuset: Utrolig sterkt det du skriver. I og med at de mener han sier jeg er to, kanskje du mistet en gutt den andre gangen også akkurat som om han prøvde å komme til deg igjen?! Bare synsing men jeg fikk an følelse av det.

  Jeg har et bilde av svigermors fetter i dåpskjole, og på det bildet lyser det et spesielt lys rundt ham, og når han var 2-3 år så døde han. Så jeg tror helt klart at det kan finnes/dukke opp ting på bilder :)

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.