11.07.2011

Ungdom sammen i Hets mot voldtektsoffer

Den 15 år gamle jenta ( nå 16) opplever først å bli brutalt voldtatt i sitt eget hjem.På det stedet som skal være verdens tryggeste sted for henne.
Rettsvesenet er ikke i tvil om at voldtekten har funnet sted og overgriperen dømmes.
Så bra tenker vi.
MEN så kommer det som blir jenta største mareritt. Unge lettpåvirkelige mennesker som lar seg rive med av en WAVE  av hets mot den stakkars jenta.En hets hun overhodet ikke fortjener.
Hvor er foreldrene til disse unge menneskene som legger ut løpesedler og sprer løgn for moro skyld om denne jenta? Og hvem, står bak en slik bølge av vold? For det er nemlig vold å utsette et menneske for slik hets og krenkelse.

Jeg undrer meg på hva som får disse stakkarslige menneskene til å oppføre seg på denne måten. For de kan ikke være annet enn stakkarslige og særdeles umodne og mangle totalt evnen til selvinnsikt når de lar det gå så langt.Eller?

Dette minner meg om filmen THE WAVE. Der unge mennesker lot seg rive vilt og hemningsløst med i en smart lærers forsøk og uttesting.

De tror blindt på det som blir sagt.De har gjerne ikke noe annet å gjøre og lar seg utnytte til å spre bølgen videre.
Er du en av dem som sprer løgn om denne jenta, kanskje tror du på løgnen du selv er blitt servert om henne? Kanskje du skulle tenke etter om det faktisk kan være DU som blir lurt og utnyttet her i et kynisk spill.Som en av de du ser HER .
Du kan også se hele filmen HER (eldre utgave).
Føles det greit nå? Vil du fortsette?

Man kan kanskje si det er et hav av forskjell,men er det det? Man lar seg lede, og gjør hva som helt.Selv om det skader andre.

Om hun så hadde servert en løgn, så har man ingen rett til å utføre slik vold!
Det er også et overgrep å levere falske anklager om voldtekt.Men hva som er hva skal vi overlate til rettsvesenet å avgjøre. Man kan ikke bare la seg rive med av noe noen andre der ute synser og mener høres ut som den greieste løsningen.
Ha egne meninger, men kom deg ut av BØLGEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.