05.01.2012

Oppdragelse av 1 åring -endte med drukning i vaskebøtta

Noen ganger lurer jeg på om vi snart slutter å bli sjokkert over nyheter om overgrep mot barn.Vi vet at det skjer, og det florere mot oss fra nyhetene hver dag.
Men det gjør noe med en hver eneste gang, og heldigvis for det.Det tyder vel på at man fortsatt er oppegående og evner å se forskjell på rett og galt.

Når jeg i dag leser om en mor som druknet sin 1 år gamle datter i vaskebøtten så snur hele magen seg.
I et desperat fosøk på å oppdra datteren til å sove??? så finner hun og hennes kjæreste ut at moren skal holde henne opp ned i en bøtte med vann??? Da fortviler jeg og etterspør hvor har hjelpeapparatet vært i forhold til denne moren? De fleste av oss vet at dette gjør man da ikke overhodet mot noen.

Hva får henne til å gjøre dette, hun må da trenge hjelp, og det helst for lenge siden.Men tiden kan ikke skrus tilbake. Forståelig at hun har det grusomt nå.Men hvordan hadde barnet det.

Morens kjæreste skal visstnok ha sett på det hele via nettet?? Hva slags påvirkning har han hatt? Det skrives at barnet har hatt tegn på tidligere mishandling også.

Vel, jeg leser nyhetene og de involverte kan ha helt andre forklaringer enn det som er beskrevet, men å oppdra ved å sette barnet opp ned i en bøtte med vann,det kommer jeg ikke til å forstå.Ei heller å mishandle barn overhodet.Hvor har disse foreldrene vært før? i krig?utsatt for vold selv som barn? spørsmålene hagler på.

Det er tydeligvis mer enn nok å ta tak i her i vårt lille land.
Tom for ord...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.