01.03.2010

Sykt barn og mor blir hjemme fra jobb. Noen flere ?

Sitter her og hører på frk 11 som ligger i sengen og hoster.Ikke helt i slag etter vinerferien.Var hvit som et laken da hun kom fra bussen i går.Orka nesten ikke snakke.I dag tidlig trodde hun at hun var oppe når hun faktisk lå i senga enda.Joda:) litt trøtt og fjern kan du si. Hr 5 er ikke på topp han heller.
Så da ble det omrokering av dagen.Avlysning av timeavtaler og møte.Men men.
Flere som er hjemme i dag?
Bennytte anledningen til å vaske og rydde litt.Nå skal jeg finne meg en kopp kaffe og slenge meg ned i sofaen litt.Må bare innom å sjekke temp og servere litt drikke til frøkna.Ikke greit å være sjuk.Godt at man kan få være hjemme med de når det er behov for det.

3 kommentarer:

 1. Vi har en flott ordning når det gjelder å få være hjemme med syke barn, ja.
  Ikke moro med sykdom, ønsker dere riktig god bedring. Og at det ikke sprer seg...

  SvarSlett
 2. Sv: Først vil jeg si tusen takk for kommentar på bloggen min, koselig :)

  Du spurte meg hva jeg tror om en gruppe for pappa og barn, og om det er behov for det. Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg er veldig fersk innen dette med barn, og ikke har jeg oversikt over antallet alenefedre kontra alenemødre heller, men tallet er vel mye lavere? Det vet kanskje du, som jobber i «bransjen»?

  Er en slik gruppe kun for foreldre som er alene med barn, eller er det slik at den også er åpen for pappaer som bor sammen med moren? Jeg vet om ett par pappaer som har jobbet masse, og som på en måte plutselig har oppdaget hvor viktig det er å bruke mer tid med barna. Da kunne en slik gruppe være interessant, selv om de ikke er alenepappaer.

  Jeg tenker at fedre kanskje er opptatt av litt andre interesser og vinklinger enn mødre - og at en egen pappa og barn gruppe absolutt kunne vært interessant. Jeg ville kanskje ikke følt meg helt tilpass på en mamma og barn gruppe om jeg var eneste pappaen der - spesielt ikke om de andre kjente hverandre fra før, sånn at man kanskje ble litt utenfor. Bare noen tanker som poppet opp her.

  Du kan jo spørre de pappaene som er innom deg hva de tenker om det? :)

  Ellers så ønsker jeg barna dine god bedring! :)

  (Som svar på: http://skalblipappa.blogg.no/1267363117_si_din_mening_om_blog.html)

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.