28.03.2010

Hvilken Destinasjon Anbefales??

Har aldri vært i sydligere strøk faktisk!!Det har jeg lyst til å gjøre noe med.
Tenker å dra med Dette reiseselskapet.
Men hvor i all verden skal man dra? Dere der ute har sikkert mange gode råd og tips.
Jeg tenker å ha med en 11 åring og en 16 åring, altså jentene mine. Den yngste elsker å bade og svømme. Frk 16 er vel mer på shopping( bombe). Er usikker på om jeg får lurt med husets mann.
Jeg ønsker ikke kaos og mas, men ro og fred uten at det blir kjeeedelig!! Liker jo at det skjer litt også.Og litt småluksus skader ikke det heller, men må ikke være sinnsykt dyrt . Ja det var jo en enkel kombinasjon tenker du;)
Rent hav, skikkelig strand, pen natur og hyggelige mennesker!!Ja takk!!
Kom med forslag. Har hørt mye fint om Side, men hva mener du?
Det var en ting til. Ønsker ikke å diskutere hvor mange kameler jeg skal ha for noen av jentene mine.De tar så stor plass på flyet har jeg hørt. Og det kan vel være greit å vente med å gifte dem bort.
Noen som vil bli med oss? Nei, jeg betaler ikke for deg nei;)
 


2 kommentarer:

 1. I Tyrkia får du jo både bading og sol OG shopping, så det burde jo være et alternativ. Har aldri vært i Side, men du får lese litt om de ulike reisemålene.
  Norske jenter får nok litt oppmerksomhet i de fleste sydlige strøk..

  SvarSlett
 2. Jeg & samboeren har vært i Side! Var kjempe fint der, har alt fra en stille rolig handlegate, strender, gamle ruiner & ørken i nærheten. Skal man på storshopping er det ikke lange biten i bil til byen Antalya, men må kanskje regne med at dagen går med...

  Noen venner av oss reiste til Alanya (ligger litt lenger bortenfor Side), tror nesten det var enda finere der... men det spørs jo hvilken ferie man er ute etter =)

  Dere kommer nåkk til å få en super ferie uansett hvilken plass dere velger!

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.