18.03.2010

Hva synes dere Mammaer om Paradise Hotell?

 http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=587529

Jeg har aldri før fulgt med på paradise hotell.Denne gangen har jeg fått med meg litt. Jeg blir facinert av hvorda folk endrer seg etter kort tid. Kanskje ikke så rart. Man skvises inn på et lite område og der skal man være.Vel man velger selv å bli med på dette, men tror ikke man vet hvordan det er å være der før man er midt oppi det.
Jeg ble ikke forundret i det hele tatt da Daniel måtte ut i går.Synes det var helt forståelig.Men så lurer jeg på hvem denne Daniel egentlig er og hvordan klippingen er blitt gjort og hva som er hva.
Ville du som Mamma blitt med på Paradise?Jeg er riktignok altfor gammel , men tror aldri dette hadde vært noe for meg.Jeg er nok en av de som fort hadde blitt sendt hjem:) Eier ikke tolmodighet og klarer ikke skjule det om jeg blir irritert på noen.Og hvor sunt er det egentlig å bli filmet døgnet rundt, obsevert og vurdert av tusener av mennesker.Tror helt klart de fleste kan trenge psykolog når de finner veien ut av paradise.
Men for all del som jeg alltid sier, det må da være opp til den enkelte hva man blir med på.
Og for oss litt kjedelige vanlige mammer er det greit med litt underholdning.Hadde vært artig å sett hvordan det gikk der inne om de hadde litt mer spredt alder.Fra 18-50 .feks.Ikke sikkert de på 50 hadde vært noe bedre enn de på 18.Men det er vel en del av opplegget at man skal være ung.
Håper vel at jeg aldri ser noen av mine håpefulle på noe sånt:)

2 kommentarer:

 1. Jeg syns at en mamma ikke burde søke seg med på et program som Paradise. Man ser jo hva slags folk som får være med der og hvordan det legges frem i media, og fremstilles på tv'n.
  Det dreier seg om sex, kropp og drikking.
  Det tar seg ikke best ut....
  Som feks de som er med der som er førskolepedagoger eller lærere også. Ikke smart!
  Det dreier seg jo om hva slags bilde du vil at andre skal få av deg, du vil jo være på tv hver dag i ukevis (om du får være med så lenge).
  Nei, om du absolutt vil på tv, så er det drøssevis av andre, bedre egna programmer du kan melde deg på.
  Mener jeg da.
  Siden du spør :)

  SvarSlett
 2. hahaha, jeg hadde aldri blitt med :) hadde "dødd" om Adrian hadde meldt seg på også! hihi :O) heldigvis noen år igjen til at han kan finne på slikt sprell!

  Men, jeg ser det i ny og ne - synes mye av det er så teit at det blir litt gøy :)

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.