24.06.2011

Ung & Gravid - TrailerEn film som kan sette igang mange viktige tanker.Benyttes i undervisning i skoleklasser blandt annet.
Dette er bare en trailer av filmen, men det kommer link på slutten av traileren på hvor du kan laste ned hele filmen.
Etter forespørsler har jeg sjekket ut når nettsiden ungoggravid.no er på plass.Og den skal være klar om et par uker og hele nettsiden,med video og full info skal være klart innen skolestart.Bare å følge med med andre ord :)Det er en bra filmsnutt dette,og mange unge har fått til gode diskusjoner om dette viktige temaet.

4 kommentarer:

 1. Kjære deg. Takk for kommentar, jeg legger inn svaret her på din blogg, da det ikke automatisk kommer beskjed til deg om svar på innlegg på min blogg.

  Du må selvfølgelig hinte i vilden sky om bloggen min hvis du tror det kan være av interesse rundt om kring i din krets.

  Jeg ser av din blogg at du er opptatt av viktige ting - og tar det som et kompliment at du liker deg jeg skriver. Mange av innleggene mine er preget av humor (slags kåseristil) - litt av hvert, med andre ord.

  Alt godt til deg
  Elin Synnøve

  SvarSlett
 2. Dette ser ut til å være en bra film... Tror jeg skal laste den ned og se hele! Ikke dumt å bruke slike filmer til info i skoleklasser. Det er så mange unge som vil bli gravide tidlig uten å tenke på alt som er rundt...

  SvarSlett
 3. Hmm...jeg kommer ikke inn på siden som heter ungoggravid.no jeg... Det virker ikke som det er en side som heter det! Det var synd...

  SvarSlett
 4. hei:) siden komemr snaaart :):) glemte helt at den ikke var helt på plass enda:)Men om noen trenger hele filmen her og nå så kan jeg sikkert skaffe den fra jobben.

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.