22.02.2010

Hva er dine planer for Vinterferien?

Vi har vel alle våre planer for Vinterferien.For min del er det jobb som vanlig, men ungene har skolefri så da slipper jeg stresse opp kl.06.30 hver morgen. Og du verden så godt å ikke måtte smøre en haug med nistepakker.Minsten har barnehagen men der er det ikke rare matpakke som skal med. Et eple eller en yoghurt holder lenge.
Uansett hva du skal i Vinteferieuka så ønsker jeg deg og barnet/barna en god ferie.Husk at det er ikke rådyre hotellophold som gjelder.Det betyr mye mer å være litt ekstra tilgjengelig for ungene og spille et spill, eller gå ut og ake litt.Selvfølgelig varierer behovet etter barnas alder.Kanskje er du nybakt mamma og skal bare storkose deg hjemme med babyen.
I dag ble det enkel hjemmelaget pizza til middag.Godt å slappe av i sofaen etterpå uten noen spesielle planer.Å vite at man ikke trenger stresse noen med lekser er utrolig deilig.
Ta dagene slik det passer deg og ta en av dem om gangen:) Nå må jeg prøve  å avslutte trommekonserten til hr 5 før opptil flere blir gale i hodet sitt. Utrolig mye lyd i trepinner mot kjelelokk:)
Dessuten er det vel på høy tid å finne senga for en på 5 år når klokka har passert 20.00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.