18.08.2011

Du smører ditt barn, men med hva ?

I havet av tilbud om hva vi bør kjøpe til våre barn,er det lett å drukne. Vi har heldigvis kommet dit at mange har skjønt hva riktig indre ernæring har å si for utviklingen til barnet.
Men hva med det vi smører utenpå våre håpefulle, og vasker dem med?


Ikke alltid man kan tro på reklamen.Mang en gang har produkter blitt avslørt som helsefarlige eller bare juks og etterligninger.


Det beste er at det er så naturlig som mulig. Naturlig og bra for sart barnehud.De skal ha den hele livet og huden er det størtse organet vårt.


Fortell hva du bruker av produkter og vinn en fin og god barnesalve fra Lykkelig som Liten og bli gjerne min følger.

Barnesalven fra Lykkelig som liten
Barnesalven er laget av utvalgte, milde fettstoffer og oljer med tilsetninger av vitaminer og antioksidanter, som vi gjennom mange års erfaring vet har gunstige effekter for huden. Salven virker helende og lindrende om huden er blitt rød og sår. Den er også veldig god ved tørr hud og tørre flekker, lettere former for eksem og så videre. Dette er en veldig god salve som vi stadig får masse gode tilbakemeldinger på.


Med sheasmør, avokado-, ringblomst-, jojoba- & lavendelolje. Laget for hånd av nonnene ved Tautra Mariakloster i Trondheimsfjorden. Uten parabener, uten kortison.


Om vinteren i kaldt vær er denne salven ypperlig på nesetipp, hake og kinn.


Litt info om menneskene bak Lykkelig som Liten


Kari har i årevis engasjert seg innen svangerskaps- og barselmedisin, og har mye kunnskap og erfaring innen dette feltet. Hun har født seks barn selv, og sitter inne med mye egenerfaring! Hun har også arrangert private kurs for gravide i Trondheim, er foredragsholder, og er engasjert i Legeforeningen med temaer som angår svangerskap og barns helse. I tillegg til jobben som fastlege, jobber hun også som lektor ved NTNU, der hun underviser nybakte legestudenter. Kari er også glad i å skrive og formidle, og har sin egen mamma-/legeblogg. Hun er også fast spaltist i Adresseavisen.


Nils arbeider også som lektor ved NTNU i tillegg til fastlegejobben. Han har tidligere jobbet som helsestasjonslege i flere år. Han er dessuten engasjert som laglege for elitehåndball-laget Byåsen i Trondheim, og idrettsmedisin er også en av hans lidenskaper.


Ideen om å starte firmaet Lykkelig som liten har kommet gradvis. De har fem unger i huset, og har gjennom mange år undret seg over hvor mange dårlige produkter med potensielt skadelige stoffer det er som finnes for småtassene. Det er veldig mye som er laget med tanke på at det skal være så billig som mulig, uten tanke på å gi barna kvalitetsvarer. Derfor har de tatt skjeen i egen hånd, og etter noen år med prøving og feiling startet de å produsere deres egen serie med trygge hudpleieprodukter, basert på økologiske og naturlige råvarer. Dette ønsker de nå å dele med dere!


Besøk NETTBUTIKKEN HER
 


3 kommentarer:

 1. Jeg har to små som er plaget med atopisk eksem, så akkuat nå bruker vi Becur Repair for barn, men desverre funker kremmene bare for en periode.. På helsestasjonen fikk jeg anbefalt å bruke kortison, men jeg er litt imot det.. Kun hvis det er ett enormt utbrudd.. Kanskje denne kremmen er den jeg leter etter?? Er fast leser hos deg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tips. Lærte jo endel gjennom småbarnstiden med Ingrid. Men man blir aldri utlært mamma. Dessuten dukker det hele tiden
  Opp nye ting på markedet.

  SvarSlett
 3. Jeg har veldig tro på å bruke så lite som mulig og så naturlig som mulig. Først burde man se på kost og miljø - så kan man ty til litt krem om man må. Sønnen min bruker veldig lite og har fin hud så har ikke noe spesielt merke vi bruker. :)

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.