24.08.2011

Den Komplette Trilogien er på plass.Du kan Vinne den !


Endelig er den Komplette trilogien på plass :)

Siden “Mine aller første sangkort” kom ut i fjor høst har det vært en periode hvor noen av sangene har vært å finne igjen også i de andre utgivelsene. I de nyreviderte utgavene finner du til sammen 80 tradisjonsrike og nyere barnesanger som utgjør den komplette SingSang trilogien.

                       Dette er virkelig en skatt å ta vare på om man er så heldig å eie den

Hvilke endringer er gjort?

Sangene er fordelt med 20 for de minste, 30 for de små og 30 for de litt større, noe som også gir seg utslag i en lavere pris. Mine første- og Mine andre sangkort koster nå pr. stk. 229,- mot før 298,-


Tidligere var det utfordrende å sortere sangene tilbake i riktig cover, det problemet er løst ved at det er trykket fargekoder på tekstsiden. Så nå er det enkelt å rydde opp og sortere selv for minsten :)
Vil du ha sjansen til å vinne ?
               Du kan delta ved å legge deg til som venn på SingSang sin Facebookside.
 Skrive et innlegg om konkurransen på din blogg/facebookside, og linke der til SingSang.com
Fortell meg om innlegget på din blogg,og bli gjerne min følger (om du vil)


Hovedpremien er 1 stk komplett trilogi (dvs Mine aller første sangkort, Mine første sangkort og Mine andre sangkort)I tillegg  kjører SingSang  hele 4 ´trøstepremier´ - 2 Mine første sankort og 2 Mine andre sangkort.


Trekker vinnere 20.09.11
Lykke til

15 kommentarer:

 1. Hei!
  Tusen takk for gode råd og omtanke på bloggen min! :) Var faktisk ikke klar over alt du skrev der, så det var bra jeg fikk høre det :)
  Er ikke akkurat godt med vondt i munnen nei, og man får i seg så utrolig lite mat. Frister liksom ikke å sette tennene i en brødskive når man vet hvor vondt det gjør å tygge. Men det går heldigvis mye bedre nå! :)
  Jeg får i meg mer mat, og er ikke fullt så avhengig av Ibux'en. Godt å vite at jeg er på bedringens vei :)

  Veldig koselig blogg du har! Skal bli flinkere til å følge med :)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Datteren min elsker å syng. Til dåpen fikk hun rim&regler. Sangkortene står på ønskelista vår. Har lagt meg til på facebokgruppa og som følger her.

  SvarSlett
 3. Kjempefin konkurranse :) Er fan av SingSang på FB og har lagt ut link til konkurransen og SingSang på http://www.facebook.com/pages/Hanna-i-Drømmeland/202028689824000 :)

  SvarSlett
 4. Så flott at det var ennå en mulighet for å vinne sangkort :)
  Jeg er venn av SingSang på Fjesboka, om nå har jeg lagt ut info om konkurransen på siden min......... da er det vel bare å krysse fingerene da :)

  SvarSlett
 5. Åh, så super konkurranse! Jeg er "følger" av singsang på fb og deler gjerne info, så da skal jeg krysse fingrene for at jeg vinner, for gosj, jeg har så lyst på sånne kort til guttungen.

  (æsj, nå er det noe tull med blogspot igjen, men bloggen min er lillmi-interiør.blogspot.com, mail er lillmi@hotmail.no, så da klarer du sikkert å få tak i meg hvis jeg skulle ha vinnerlykka med meg!)

  SvarSlett
 6. Jeg er storfan av SingSang. Er selvfølgelig med på facebook, og har blogget om konkurransen her: http://hildegirlswords.blogspot.com/2011/09/tusler-innom-for-rope-ut-om-denne.html

  Følger så klart også din hyggelige blogg! :)

  SvarSlett
 7. Storfan her også :) Er allerede følger på facebook og lagt ut info om konkurransen på face og http://frk-cornelia.blogspot.com/2011/09/enda-mer-singsang.html

  SvarSlett
 8. Jeg er også en kjeeempefan, brukt disse kortene mye, men desverre eier vi ingen selv enda :/ Har vært på siden deres på facebook lenge. :)

  Har skrevet om konkurransen på bloggen min her: http://lunasun.blogg.no/1315568832_singsang.html

  Lykke til alle som er med i konkurransen!

  SvarSlett
 9. Er allerede liker av SingSang ;) Og skriver om konkurransen på facebooken min :)
  Vi elsker SingSang, både jeg og barna. Jobber i barnehage og der blir det brukt hver dag :D

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Jeg er en stor fan av SingSang, og selvfølgelig allerede en "liker" på facebook. Jeg har skrevet kort om konkurransen på bloggen min: http://talonnete.wordpress.com/2011/09/19/singsang-konkurranse/

  SvarSlett
 11. Jeg er med i trekningen! Har "likt" SingSang på FB lenge, og nå har jeg skrevet et innlegg på blogg: http://cupofmytea.blogspot.com/2011/09/vinn-singsang-kort.html. SingSang er topp!

  SvarSlett
 12. Sing Sang kort står høgt på ønskjelista så nå har eg linka iveg her. Kryssar fingrane. Viss eg er så heldig å vinne så kan eg nåast på lovelymedesigns@gmail.com, eller på fjesboka sjølvsagt.
  Klem Linda Jeffries

  SvarSlett
 13. Har lagt meg til som "liker" på facebook og skrive på sida mi. Spennande med konkurranse!

  grymarita@gmail.com

  SvarSlett
 14. Jeg har også linket nå. Vi fikk en gratispakke til babyen som snart kommer i dag, og gubben syntes SingSangkortene som lå oppi så helt geniale ut, så nå vil han gjerne ha dem alle! :D

  SvarSlett
 15. Hei Hanne Halvorsen.
  Ser ut som at du har brukt min facebooklink på ditt navn her:) fort gjort nårman skallinke både hit og dit.
  Har du mulighet til å sette inn din mail/blogg/facebookadr?:)

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.