21.01.2010

Morgenstund, Stillhet og noen Tanker.

Sitter her og nyter noen stille minutter før ulveflokken min våkner til liv.
Selvfølgelig har jeg ordnet meg kaffe, har fyret opp på peisen og tittet innom mailboksen. Nistepakker er ferdige og pakket i sekkene. Dvs i går kveld var frk 11 i sitt ess og laget nista si selv.Da er det ingen sak å bare hente det fra kjøleskapet og putte i sekken. Hun hadde sin første trening på TaeKwondo i går og var overbegeistret:) Vedig bra.Med all den ADHD uroen hun har i kroppen er det fint å få ut litt via trening/fysisk aktivitet. En ting er medisiner men naturens medisin, altså fysak,er alltid et pluss uansett.
Mor selv er fornøyd med å ha bidratt litt for Haiti i går.Røde Kors Hjelpekoprs tok på seg bøssebæring. Jeg for min del sto trygt plassert på Maxi kjøpesenter i Hamar. Folk var utrolig greie og mange ga mye.Men det som teller er at man bryr seg, Så om man gir 5 kr eller 200 kr er ikke det viktigste. Har du gitt de kronene du har på deg så har du gitt mest."Selvfølgelig" sa mange når jeg spurte om de ville støtte jordskjelvofrene på Haiti. De jeg flirer av i dag er de som bare ga meg et dumt smil til svar og raste forbi.De ville ikke gi men hadde ikke folkeskikk nok til å svare engang. Eller kanskje noen ville gi men hadde ikke mot nok til å si at de ikke hadde penger.Helt greit å si nei. Man kan ikke gi overalt.
En av mine herlige RK kollegaer fortalte om en eldre dame som nesten begynte å gråte når de kom på døra hennes.Hun hadde så lyst til å gi men hadde ikke penger nok til å forsørge seg selv skikkelig engang. DA BLIR JEG RØRT. Vi var 17 som møtte opp i uniform i går og gikk med bøsse så jeg er spent på hvor mye vi samlet in på 1 1/2 time. Min bøsse inneholdt en god del vet jeg.
Sender rmine varmeste tanker til alle menneskene som står midt oppi dette på Haiti. Som det ble snakket om på Røde Kors i går så skulle man ønske at man kunne  dratt ned for å hjelpe.
Noe annet fint som skjedde i går var at jeg har fått med en ny treningsvenn:) Den nye damen i RK Korpset ville bli med på Espern for å trene.Hun har også vært uten trening en periode.Jeg må si jeg kjenner det godt at jeg er godt igang igjen.Herlig.Som jeg skrev på faceook for en stund siden.Kjenner jeg beveger meg bort fra Vrakpantstatusen. Så i morgen harvi en "date" på Treningssenteret. Der skal vi prøve oss gjennom 75 min ukeslutt( step og bosu). Sist holdt jeg på å krepere, men vi får nå se da hva jeg klarer i morgen :) Det føles godt når man står i dusjen etterpå:)
Ønsker dere en herlig torsdag. Snart Helg og greier.

2 kommentarer:

  1. Du har fått en award: http://kreativskribent.blogspot.com/2010/01/jeg-har-fatt-awarder-og-har-blitt.html

    SvarSlett
  2. Ser Line og har gitt deg ein award- eg og vil:

    http://solveiggronstol.wordpress.com/2010/01/21/eg-har-fatt-ein-kreativ-blogger-award/

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.