13.11.2009

Hvor mange vil lese Bok om Alenemammaverden?

Bare et lite spørsmål på tampen av en travel uke.
Hvor mange av dere kunne vært intr i å lese en bok om det å bli gravid(planlagt/uplanlagt) , ta valget om barn alene, gå gjennom svangerskapet alene og det å ha det store men fantastiske ansvaret for et barn på egen hånd.
Flere alenemammaer jeg har snakket med etterlyser en bok om dette. En bokutgiver mente det ikke var marked for en slik bok, men mente jeg skulle gå for det om jeg hadde en manuskript i magen.
Hva mener dere?
Alenmammaer er ikke glemt. Men hva er fokuset når det er snakk om alenemødre i dag?
Det skal ikke være en bok om elendighet og dårlig råd.Det skal være en ærlig bok om både ansvar, valg, tanker og følelser, jobben og kjærligheten.
Hva med den flotte jobben man gjør,ansvaret man tar på seg og alle de herlige opplevelser man får?
Stort valg, stort ansvar og stor kjærlighet<3


8 kommentarer:

 1. Bra Bente! Synes det er superfint at du tar initiativ til dette :-)

  SvarSlett
 2. Spennende prosjekt! Jeg er usikker på om jeg ville kjøpt den - jeg er for så vidt ikke i målgruppa heller - MEN; jeg synes du skal gå for dette. Jeg tror det trenges en bok som fokuserer på muligheter og positive aspekter ved alenemammatilværelsen, og det du har skrevet i Ikke bare mamma var veldig fint. You go, girl!

  SvarSlett
 3. Jeg er selv fersk alenemor og vil gjerne ha en slik bok å lese. Vite at jeg ikke er helt alene og at det finnes de som er i samme situasjon som meg. Høre hvordan andre takler problemer eller klarer seg gjennom hverdagen sin.

  Jeg gir tommel opp for dette, stå på! :-)

  SvarSlett
 4. Go for it Bente! Jeg er ikke alenemamma, men tror dette kan bli en god bo med god hjelp, du skriver så bra, så dette synes jeg du skal gjøre!

  SvarSlett
 5. Hei Lillan. Velkommen som følger:)

  SvarSlett
 6. Det finnes en slik bok!
  15. februar i år kom jeg ut med boka "Bare mamma" som handler om å gå igjennom svangerskap og barselstid alene med babyen:-)
  Responsen har vært utmerket, også fra mødre i forhold.

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.