03.11.2009

"Alenemammaer lager ikke middag"

Jeg må bare  dele med dere noe jeg overhørte i går. Etter å ha fulgt min datter til tannlegen fant vi det for godt å besøke Mc Donalds. Det er ikke ofte vi er der, men tenkte at siden hun har fått fri resten av dagen så hvorfor  ikke.
Vi satte satt oss godt til rette og fått "maten" på bordet. Rett bak meg sitter en godt voksen og ferm kvinne sammen med en yngre mann. Jeg hører hun skravler i vei, og bra er jo det. Jeg liker mennesker som snakker:)
Plutselig hører jeg henne si til mannen bak disken ," har du tenkt på å starte Mc Donalds på Elverum? Du vet det er så mange alenemødre der, og du vet de gidder ikke lage middag og slikt.Du skulle virkelig vurdere det"
Hva i all verden tenkte jeg. Jeg er nesten glad min datter satt ved siden av meg. For hadde hun ikke det hadde denne damen fått besøk ved bordet og blitt satt på en aldri så liten spørsmålsrunde.
For det første, hvor i all verden har hun fått en slik meningsløs informasjon fra? og hvorfor skulle alenemødre på Elverum være for giddaløse til å lage middag? Om det hadde vært slik så hadde vel ikke Mc Donalds vært en løsning.
Stakkars arme uvitende kvinnemenneske.Der sitter hun på Mc Donalds og snakker høyt og tydelig om alenemødre som ikke gidder å lage mat til ungene sine, og så kommer hun med den geniale løsningen som er Mc Donalds mat??? Kan noen ivareta henne vær så snill!
Og ikke vet jeg hvorden hennes hjemmelaget-middag-kunnskaper er, for hun erklærte like tydelig til sitt selskap at de siste 7-8 pomfritt stripsene, "de tar vi med hjem".

Unnskyld meg altså, men måtte bare få ut dette.
God middag!Også til dere, helt sikkert kjempeflotte middagslagende,alenemødre på Elverum;)

10 kommentarer:

 1. Gurimalla! Snakk om uvintenhet, nedlantenhet, intoleranse og jeg vet ikke hva!!! At det går an!

  SvarSlett
 2. Makan! Jommen synd du ikke reiste deg opp og snakket med henne, selv om datteren din var der.. for hun hadde nok støttet deg på at alenemødre lager ordentlige middager!

  SvarSlett
 3. er det rart jeg bare MÅTTE skrive om det.

  SvarSlett
 4. Haha, jeg må bare le. Folk er rare. (Synd vi ikke har MCDonalds her i Alta, og stakkars barna mine som ikke får middag de fire ukene faren er på jobb.)

  SvarSlett
 5. hehe:) ja det var synd Hanne..huff da:) Tenker det går bra jeg.Folk er rare ja.

  SvarSlett
 6. Steike, ja jeg skjønner godt du ville sagt henne noen alvorsord! Har vel ikke noe med om man er alene-mamma eller barnløs eller gift med verdens rikeste mann....det er dumskap som får folk til å ha fast middag på McDonalds, ikke sivilstatus. yeye..fordommer florerer dessverre...

  SvarSlett
 7. Hehe, lager vi ikke middag? Nei... Jeg må si det er ikke så spennende å lage skikkelig middag til meg og en ettåring. Men jeg kjøper ikke søplemat som standard heller, for det kan jo ungen heller ikke dele med meg, så da blir det heller en brødmiddag til meg og et middagsglass til ungen.

  7 Blir noe annet når hun kan spise sammen med meg uten å kaste alt veggimellom ;) Da kan jeg faktisk få spist selv mens hun spiser.

  Venninna mi lager bare middag hjemme, skikkelig mat hver dag. Hun er "deltidsalene" pga mann i nordsjøen.

  Alenemammaer lager vel like mye middag som sammenmammaer.

  SvarSlett
 8. Hun frua skulle ha lest disse kommentarene..
  Tullete å si noe sånt.Men det sier mest om henne stakkars.
  hehe, kaste mat veggimellom er en kjent sport det:)

  SvarSlett
 9. Skal si du er flink til å skape debatt, Bente :-)

  SvarSlett
 10. WHAT!?
  Der skulle ikke jeg vært da hun sa det skjønner jeg!

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.