12.10.2009

Mandag Morgen

Ny uke og mange nye muligheter.
Det har vært en god start på dagen her i huset.Frøken på 16 laget en hyggelig frokost til seg og kameraten sin kl.06.30. Varme smørbrød og levende lys:) Rakk bussen gjorde hun også. Faktisk hatt tid til å titte inn her på bloggen og ta en kopp kaffe.Ingen stress, det er godt det.
To til skal på skolen og en til barnehagen etterhvert.Deretter blir det litt jobbing på Amathea.
Ønsker dere alle en kjempefin dag.Vi snakkes plutselig igjen.Kjenner jeg har skrivekløe i dag.

2 kommentarer:

  1. SV: takk for hyggelig tilbakemelding...Jeg liker utseende på bloggen din, faktisk så gjør jeg det....men jeg har ikke lest ennå Det skal jeg nok gjøre så snart potetene har kokt seg selv. I mellomtiden legger jeg deg på listen min over blogger som jeg vil lese mer på :-)
    Ha en deilig dag

    SvarSlett
  2. Åh, jeg blir så imponert av en firebarnsmor som greier å ha slike morgener, hørtes deilig ut! Selv sitter jeg her midt på natta med influensa og feber, og håper mannen kan være sykepleier i morgen siden jeg synes én kan være evig nok enkelte morgener :)

    Så hyggelig at du likte sommerfugl-fatet, det skal du selvsagt få kjøpe. Send meg gjerne en mail til annrita(alfakrøll)skup-design.no - så får jeg adressen din og kan sende kontonummer tilbake.

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.