09.10.2009

ADHD

Har nettopp oppdaget at det finnes noe som heter adhd coaching. http://www.adhdcoaching.no/.
Fant ut dette da jeg var innom http://www.kreativmamma.no/ i dag.
Måtte undersøke dette nærmere da jeg har en datter med  adhd , pluss at jeg ser ikke bort fra at jeg kan ha det selv ( gruble gruble).
Jeg hadde en del spørsmål surrende i hodet, som jeg ikke har fått helt svar på hos Bup.Men de gjør en kjempeinnsats for jenta mi.Er veldig tilfreds med hennes kontak der.
Ringte og snakket med både Marianne Oftedahl og Torill Strøm. De ga meg kjempemye bare ved å snakke med meg og ikke minst lytte. Helt klart og tydelig at disse damene har erfaring som mange kan dra nytte av.
Fikk mange tips i forhold til mine tanker og spørsmål. Nå sitter jeg faktisk her og planlegger å starte en foreldregruppe for de som har adhd barn. Har vært i kontakt med Bup( barne og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) som stilte seg positive til ideen om en slik gruppe.Så får vi se da hva adhd foreningen sier.Finnes en gruppe allerede så trenger jeg ikke sitte her og finne opp kruttet en gang til mener jeg.
Kjenner det kunne være godt å bare samles i en gruppe og snakke om hverdagen.Mange av foreldrene sitte inne med skyhøy kompetanse og erfaring. Gleder meg allerede uansett om jeg kommer i kontakt med en allerede etablert gruppe eller om jeg skal starte en selv.
Åvære mamma kan til tider være en utfordring, det vet alle mammaer.Og når barnet har en ekstra pakke i bagasjen så må man ha litt hjelp til å finne ut av hvordan gjøre:) Datteren min er kreativ,omsorgsfull og en allertiders jente.Vi finner som regel ut av det sammen, men det skader ikke med litt drahjelp iblant.
Kunne jo sitte her å skrive i en evigehet nå sikkert, men det kommer flere innlegg om dette senere. Må jo fortelle hvordan det går.

3 kommentarer:

 1. Kjempefin bloggpost! Synes det er fint du gjør så mye bra for datteren din.

  God helg! :-)

  SvarSlett
 2. Interessant lesning om et underkommunisert tema! Ønsker deg en strålende helg:) klem Mammadamen:)

  SvarSlett
 3. Har selv vært alenemamma med gutt som nå er 16 år, med ADHD-
  Supert at du tenker å komme i kontakt med andre.

  Finnes ikke noe bedre råd, masse ærfaringer og historier..

  Skal lese mere på bloggen din nå:) fant den for et lite øyelokksiden:)

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.