15.10.2011

Gratis introkurs i realistisk selvforsvar for kvinner (RSFK) i Hwa Rang Academy Hamar

Har blitt forespurt omå dele dette på bloggen.Og selvfølgelig gjør jeg det.Dette er et MEGET BRA TILTAK.
MELD DERE PÅ JENTER!!
Fredag 21.10 kl 10.00-11.30 arrangeres det et privat og gratis introduksjonskurs i realistisk selvforsvar for kvinner (RSFK) i Hwa Rang Academy Hamar sine lokaler i Hamar sentrum. Målet er på sikt, å ha en fast selvforsvargruppe kun for kvinner en til to ganger i måneden.

Vi lever i et samfunn hvor det desverre er nødvendig å kunne forsvare seg selv og sine. Denne treningen tar vi for oss enkle og effektive teknikker som alle kan beherske og hvordan vi beveger oss mest hensiktsmessig i en selvforsvarsituasjon.Instruktør for dagen er Håkon Halleby, 3 dan i Hwa Rang Norway. Med over 10 års erfaring med kampsport, konkurranse og selvforsvarstrening.


Vi håper dette blir en gøyal og lærerik treningsøkt. Minimum 6 deltakere! Ta kontakt med Håkon hvis det skulle være noen spørsmål
Utstyr: Ta med lett treningstøy, vannflaske og godt humør!


Kontakt:


Håkon Halleby


tlf. 414 73 822


epost. teamhamar@gmail.comwww.hwaranghamar.net / www.hwarang.no

2 kommentarer:

  1. SV: Vi gikk for IKEA kjøkken vi da, siden det var det billigeste vi fant. Vi er rimelig sære begge to. Så vi vilgte selvfølgelig ikke det billigeste IKEA kjøkkenet heller, så hele kjøkkenregninga ble høyere enn først anslått. men men. Sånn er det å pusse opp. Vi har Ramsjø kjøkken fra IKEA forresten. Skal legge ut bilder når alt er ferdig.

    SvarSlett
  2. SV- Ja ta turen innom, Bente. En veldig fin blogg :D

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.