10.10.2011

Meld fra om barnehageplassenIfølge Nav, så ble 1589 foreldre i fjor  avkrevd for 13,3 millioner kroner fordi de ikke hadde rett på kontantstøtte.
Så får du plas til poden i barnehage, husk å si ifra. Det er alltid kjekt å få noen kroner ekstra på konto.Noen kan kanskje tro at de har krav på disse kronene.Men sjekk det ut.Det smaker sikkert surt når du må tilbakebetale kroner du ikke hadde rett på,men har brukt for lengst. 


Du har  plikt til å melde ifra.Og det samme gjelder hvis oppholdstiden i barnehagen øker. Slik unngår du at det feilaktig blir utbetalt for mye kontantstøtte. Plikten til å melde fra gjelder selv om NAV får melding fra barnehagen via kommunen.
Og det er vel her mange har tenkt at ok, nå har barnehagen sagt ifra så nå trenger ikke jeg.

Nav sier også følgende: Du må også melde fra til NAV om andre endringer, for eksempel dersom du flytter til en annen kommune eller ut av landet.

Det kan også hende at du har rett til kontantstøtte eller økt kontantstøtte. For eksempel hvis barnet er under tre år og slutter i barnehagen eller reduserer oppholdstiden i barnehagen.


– Hvis det skjer endringer som gir rett til kontantstøtte, må du huske å sende en søknad til NAV, info http://www.nav.no/Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.