28.06.2011

Ass cam -filmer rumpa di i prøverommet

Jada, et såkalt Ass-cam installert i prøverommet skal visst hjelpe deg å unngå bomkjøp.
Tja tenker jeg her jeg sitter på nettopp rumpen.
Nei så kjekt da.Filme den fantastiske rumpa mi.
På en side vet jeg ikke helt om de selger mer jeans til meg ved å gni inn hvordan jeg ser ut bak,men på en annen side (baksiden sikkert) kan det være greit å se best mulig ut  med det utgangpunktet man nå engang har.

Hvor mange ganger har man ikke kommet hjem med klær som nesten ikke blir brukt. Føles greie helt til noen knipser et bilde av deg og elskeverdig nok viser det frem til hele slekta.
Så kanskje det kan værelike greit å få det unnagjort i butikken og ferdig med det? :)

Kunden her burde prøve en annen type bukse kanskje??vet egentlig ikke om jeg vil at butikkens ansatte skal få "gleden" av slike typer bilder av meg jeg. Jaja , skjønnhet koster,til og med litt stolthet.

1 kommentar:

  1. haha, alt folk finner på! :-P Joda, jeg er jo av den typen som mååå se hvordan rumpa ser ut i bukser, før jeg kjøper den, som vil si at det blir ikke mange bukser på meg! Så hadde kanskje vært litt greit å fått svaret med en gang du prøver den, men samtidig tror jeg det hadde vært utrolig flaut! Lagrer de bildene? Styrer du selv når de skal ta bilde? Ja, mange spørsmål jeg vil ha svar på før jeg går inn i et prøverom med rumpekamera ;-)

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.