01.07.2011

Prikk Prikk Prikk, så mistet Fruen førerkortet

Ja det kan fort bli resultate nå My Ladies om vi ikke kjører pent.
På tv2.no kan du lese om endringene innen antall prikker og forseelser som fører til prikker på førerkortet.
Et lite utdrag:
Fra 1. juli kan du som nevnt få prikker for nye forseelser. Blant disse er å holde for liten avstand til forankjørende (tre prikker), manglende sikring av fører og/eller barn under 15 år (to prikker), krysning av heltrukne sperrelinjer (tre prikker) og kjøring med ulovlig trimmet MC eller moped (tre prikker).Fra nå av vil alle som pådrar seg fire prikker få et varsel. Politiet skal også nå ha muligheten til å sjekke antall prikker "ute i felten" - og dermed kunne ta førerkortet på stedet dersom man passerer åtte prikker.

Så la oss droppe denne trangen til å gjøre flere ting samtidig, i det minste når vi kjører bil.Dropp mascaren til du er fremme, drikk kaffe enten før du drar eller når du er kommet på jobb, lese avisa er kanskje ikke noe særlig når du kjører, om elskeren ringer la han vente,har du overflod av noe i nesa  så ta det vekk når du har parkert osv osv..Hvorfor?Fordi alt dette tar ifra deg konsentrasjonen om veien og kjøringen vel.Når tok du førerkortet sa du?

Vi må vel være litt seriøse her også.Det er bra at det er strenge regler.Har opplevd å kjøre bak en bil som føyk av veien i 80 sona, med barn.Det gikk bra, men kunne gått forferdelig ille også.En ting er førerkortet.
Det er av plast , vi kan kanskje få det tilbake om noen mnd og vi klarer gjerne ta bussen, men livet har vi bare en gang folkens.Både vårt eget og våre barns liv.
Ta vare på deg selv og dine og gjerne de du møter langs veien.Vis hensyn.
Nå som det er sommerferietid så er trafikken stor, og et menneske i DEN BILEN SOM BLIR PÅKJØRT blir sårbart.

2 kommentarer:

  1. Ganske strengt! Blir litt stressa jeg!

    SV: Tusen takk Bente :)

    SvarSlett
  2. Det er jo strengt, men alikevel bør man klare å unngå prikkene.... :) Det er jo mye her som er en selvfølge, i hvertfall for meg! Vi klarer nok å holde oss unna! :)

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.