19.12.2009

Snø, Sang,Jentekveld og en støttende tanke til Mammaer på Krisesenter.

Snøen daler, mor har kokt seg kaffe, det brenner godt på peisen og Markus 5 år har sunget "O jul med din glede" som han fikk i julekalenderen i dag.
Det gir en god julestemning tenker jeg.
Må nok ut på litt shopping i dag også.Er snart i havn men mangler litt småtteri til diverse.
Skal lage en stor Salatbolle, skal nemlig på jentekveld i dag:) Da må man spleise litt. Gleder meg.Er ikke ofte mamma i heimen er ute på egen hånd:)
Sender en tanke til de som ikke har det så godt. Måtte dere få styrke til å komme dere gjennom tøffe dager og få hjelp til å klare det.
Jeg tenker nå på Mammaer som i disse dager må dra på Krisesenter med barna siner pga vold og alkoholproblemer i hjemmet.Jeg fikk en sms i går fra en dame som er i denne situasjonen nå.Vondt å høre, men samtidig er det godt at hun klarer å gripe fatt i situasjonen og komme seg vekk.Det eneste jeg kan gjøre er å vise min støtte og være et medmenneske. Jeg kunne si" been there , done that" men hva hjelper det at jeg har vært der selv.Denne gangen er det henne og hennes barn det gjelder. Bli med meg å send positive tanker til denne damen. Hun trenger all den støtten hun kan få.
Ønsker dere alle en fin helg.

1 kommentar:

  1. Ja, la oss tenke på de som rammes av en slik tragedie. Jeg har en veninne som er i en helt forferdelig rettsak mot sin voldelige eksmann i disse dager. Problemet med disse typene er at de ikke eier et fnugg av selvinnsikt og derfor bare fortsetter og fortsetter...

    SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.