23.04.2012

Åra går

Årene løper avsted føler jeg.
I dag bikker jeg over 40 gitt, altså 41.
På den ene siden synes jeg det er veldig gammelt, men så minner jeg meg selv på at eldstemann fyller 20 til sommeren, og da tenker jeg at jeg må da faktisk være såpass gammel:)

Husker jeg ble "mobbet" litt på jobb da jeg fylte 35,Da var jeg sååå gammel blitt mente noen og jeg ville vel ikke bli gratulert mer.Men jeg svarte at -synes dere ikke jeg skulle blitt eldre?
Da ble det stille;) Vi vil jo faktisk bli eldre, veldig gamle faktisk.Vi vil oppleve å se barna vokse opp, få barnebarn, bestemme litt sjæl, for det er ifølge Wenche Myhre når man fyller 66 at livet tar til.

Så hvorfor i all verden klager vi over at vi blir gamle egntlig?
Om vi tar vare på skrotten og hodet, og holder oss noenlunde friske så er det ingen ting bedre enn å få bli gamle og oppleve masse.

8 kommentarer:

 1. Jeg skal ikke si noe jeg altså.. jeg gruer meg til jeg blir 30 til neste år.. lol.. Men jeg overleber vel det også, Livet mitt har jo begynt. jeg har kommet langt. jeg har to barn, er gift og har hus sammen med verdens beste mann. Jeg har jo kommet langt på mine snart 30 år.. Gratulerer så masse masse med dagen din. Håper den blir superduper, og at du får massevis av kos og kaker..

  SvarSlett
 2. Dette er faktisk noe av det edre jeg har lest. Syns der du skriver "vi vil jo bli gamle" er et veldig poeng. Jeg blir 25 om to uker og tenker "jeg begynner å bli gammel", men så leste jeg teksten din og jeg vil jo bli gammel! Jeg vil faktisk bli 100 år! Tusen takk!

  Og gratulerer så mye med dagen! 41 er en veldig fin tall og du har masse å glede deg til!

  SvarSlett
 3. Alternativet til å bli et år eldre er ikke noe vi ønsker oss! Gratulerer med dagen, Bente. Og bær hvert år med stolthet og glede. Som du sier, så lenge vi har det bra og tar vare på oss selv, er det bra :) Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen:) Det sies jo at kvinner er på sitt vakreste etter at de har fylt 35;)
  Ha en fin dag!
  klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med dagen!! Det som er så bra, er at man stort sett alltid syns man er i sin beste alder :)

  Ha en fin bursdagskveld!
  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen! :) Håper dagen har vært strålende!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med overstått! :D Håper du hadde en strålende dag!

  SvarSlett
 8. masse gratulerer!

  synes det er spennende å bli eldre. er ikke alle som får lov til å bli det, så jeg prøver å sette pris på hvert år som går!

  SvarSlett

Takk for at DU at deler en kommentar/din mening her :)
Kommentarer som er direkte krenkende eller rasistiske blir ikke publisert.